Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

To utečenectví s poskytování pomoci má mnoho rozměrů ! Od mantinelů - pozvu hosta do baráku - odmění se mi demolicí ... Dobré téma pro uchopení - % volitelnosti ... Je posilován nebezpečný názor, že žádná pomoc - nikomu, se poskytovat zásadně nemá ! Obnažení zmatenosti a neschopnost EU ! Opačný extrém - Voda sama postupuje tam, kde má připravené korýtko, pak teče ... Čili proud za tím bezpracným - dávkami, výhodami, vše na úkor domácího obyvatelstva. Poslední poznatek - Pokud nespokojenci budou dále přijímáni - Kdo potom vlastně u nich doma provede změnu poměrů !? Těch pohledů a problémů je kopec ! Rusko je jasné - Pokračuje v tom svém navyklém - Osud lidu - lhostejný, zájem o zkoušku nových zbraní + zajištění svých nových základen a přístavů ... Navyklé zajišťování míru ! ... :-)

1 0
možnosti
JR

J65a50r25a 36R13a15n96k

25. 1. 2017 2:11

Ten konec je nejlepsi......za pomoci Ruska stabilisovat Syrii a Iran.....

Syrii uz Vladimir stabilizoval tak dobre, ze tam nestoji zadna nemocnice a Iran doufam necha na pokoji, Vladimir je ostatne s Iranem ve vztahu plnem lasky;-)

2 4
možnosti
SK

POMOC NE.

Nemáme sebemenší povinnost někomu pomáhat. Pomoc na státní úrovni je nakonec vždy kontraproduktivní.

ZÁBRANY NE.

Kdo se tu dokáže sám uchytit, najít si práci, stát se užitečným - proč ne, že.

3 0
možnosti
KJ

Děkuji za reakci.Povinnost komukoli jistě nemáme, proč si ale sami necháváme pomáhat od EU (peněžně) a pak na ni nadáváme?

3 1
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1159x
Obyčejnej chlap

Seznam rubrik